WhatsApp App
met
ons!
Bel direct 06 5120 1299 Offerte aanvragen
✓ VCA-gecertificeerd✓ 10 jaar garantie✓ Snelle service✓ Allround dakwerk✓ Vakwerk gegarandeerd
Facebook

Juni – Druk met dakwerk

Klaboem... zomer!

Eind juni en in één klap zomer. Maar de mussen vallen nog niet van het dak en dat waren wij natuurlijk ook niet van plan. De ene keer balanceren onze acrobaat-dakdekkers op de panlatten van (steile) pannendaken, de andere keer freewheelen we op platte of licht hellende daken.


Druk, druk, druk met dakwerk

Het is eigenlijk te gek voor woorden, zo druk als wij het hebben. Doen we toch iets goed! In juni weer veel dakrenovaties uitgevoerd, soms in één dag klaar. Hoe we dat zo snel kunnen? Omdat we van tevoren zorgen dat alle materialen er zijn en dan met een flink team dakdekkers het dak op gaan, die precies weten wat ze doen. Ook een kunst om elkaar niet in de weg te lopen, maar dat is een kwestie van goed plannen en coördineren. Dan zie je zo'n gebrekkig oud dak onder onze handen razendsnel veranderen in een mooi nieuw dak (zie de foto's op onze Facebook).


Van pannendak tot shingledak tot bitumen

Inderdaad was er een steil pannendak bij dat we tot op het dakbeschot gesloopt hebben en voorzien van dampdoorlatend folie, nieuwe panlatten en mooie rode dakpannen: ligt er weer pront bij, dat dak! Ook een leuke klus: renovatie van een licht hellend shingledak. De klant had genoeg van die shingles, dus shingles eraf, isoleren en een tweelaags-dakbedekking erop: superstrak nu! Ook nog nieuw bitumen gebrand op de nodige platte daken, al dan niet met dakisolatie, een nieuwe dakopbouw met leien bekleed, dakkapellen in het zink gezet etc. etc.


Tip

Wil je onze dakdekkers binnenkort ook op jouw dak bezig zien, bedenk dan vast wat je wensen zijn: zelfde dak, isoleren, ander kleurtje, ander materiaal? Geen verstand van dakwerk en advies op maat nodig? Wij staan met raad en daad voor je klaar.