WhatsApp App
met
ons!
Bel direct 06 5120 1299 Offerte aanvragen
✓ VCA-gecertificeerd✓ 10 jaar garantie✓ Snelle service✓ Allround dakwerk✓ Vakwerk gegarandeerd
Facebook

April – Dakdekkers in actie

Dakwerk bij de vleet

Eigenlijk ideaal. NIET al die regen, WEL de lentetemperatuur. Lekker werken op het dak, dus dat doen we. Klanten genoeg die nog gauw, voor het heet wordt, hun dak willen laten isoleren. Het lijkt soms wel lopende-band-werk, maar tussendoor zijn er altijd bijzondere klussen.


Van mastiek naar zinkwerk

Belde er een klant: of wij een balkonvloer konden renoveren? Tuurlijk kunnen we dat, dus wij gaan kijken en blijkt de oude dakbedekking van mastiek te zijn. Ongezond materiaal, bij hitte bijna vloeibaar, bij kou hard en brokkelig, en overigens ook al lang verboden. Dankbaar werk om daar een mooi balkon van te maken. Bitumen zou al een stuk beter zijn, maar deze klant koos voor zink en laten wij nou meesters zijn in zinkwerk. Grind en mastiek verwijderd en de houten ondergrond perfect bekleed met zink. Piekfijn balkonnetje nou, klaar voor de zomer!


Wie het kleine niet eert...

Heel kleine klusjes doen we ook. Voorbeeld? Op een kleine dakkapel van een monumentaal pand moest nieuwe dakbedekking komen, toevallig ook weer zink. Sta je daar in je eentje op een vierkante meter te hannesen om het zinkwerk mooi voor elkaar te krijgen, en dat is gelukt! Moet je geen hoogtevrees hebben en niet te veel naar beneden kijken. Dan is het toch wel weer fijn als je met een heel team los kan gaan op een groot plat dak en tig meters kan maken met isolatiemateriaal en bitumen. Ook daar zijn onze dakdekkers goed in: klaar terwijl u wacht!


Tip

Omdat wij het druk hebben, zijn we altijd op zoek naar collega-dakdekkers (zzp), die met ons willen samenwerken. Ken je of ben je een ervaren dakdekker uit de regio Den Haag met hart voor het vak en een teamwerker? Bel ons gerust!